Eindelijk uw eigen reclame op televisie

Digital signage

Een tijd geleden waren we op zoek naar een manier om digital signage op elke televisie mogelijk te maken. Het was alvast geen makkelijke taak op zich omdat elk merk van televisie andere commando’s accepteert. Bovendien moest het mogelijk zijn om via een website de reclame te beheren en aan te passen.

Bij grote bedrijven kan digital signage gebruikt worden om werknemers in te lichten over allerhande zaken en bij kleine bedrijven kan het gebruikt worden om bezoekers / klanten toch nog te overhalen voor die spetterende promotie die op dit moment loopt.

digital signage

Digital signage module

De digital signage module is geboren. Deze module stelt een beheerder in staat om verschillende zaken op het scherm te toveren.

  • Tekst
  • Afbeeldingen
  • Het weer
  • Klok
  • Het nieuws
  • Youtube videos

Via het gemakkelijk beheersysteem van Concrete5 hebben wij een module op maat geschreven waar al deze zaken mogelijk zijn. Zo kan iedereen de beelden op bepaalde televisies beheren.

Televisie mogelijkheden

Wij kunnen een paar signalen doorgeven aan de televisie. Dit hangt natuurlijk sterk af van wat het toestel moet doen en ook van de mogelijkheden van het toestel. Wij raden een bepaald televisietoestel aan maar dit is geen verplichting. Hierover later meer.

Enerzijds kunnen wij aan/uit signalen sturen zodat de televisie altijd aan en uit gaat op een bepaald tijdstip.

Anderzijds hebben we ook de mogelijkheid om te wisselen tussen de kanalen van de televisie. Dit heeft als voordeel, dat je op kanaal 1 de gewone televisie kan laten spelen en op kanaal 2 uw eigen reclame plaatst. Op bepaalde tijdstippen wisselt de televisie tussen deze kanalen.

Al een televisie?

Heeft u al een televisie? Geen enkel probleem, wij kijken wat de mogelijkheden zijn op uw televisietoestel en koppelen dit terug. U heeft misschien al een televisie staan waarop uw eigen gekozen beelden kunnen getoond worden.

Contacteer ons voor meer informatie

Licht, camera, actie!

Het is mogelijk om ons systeem in actie te zien bij kapsalon Jovastyle in Oudenaarde.

Deel deze blog

Veel mensen zeggen dat de GoudenGids duur is... maar krijg je dan ook waar voor je geld? Wij zochten het uit! Een bedrijf is…
Heel wat bedrijven werken met heel specifieke machines, en hiervoor zijn er nog geen programma's ontwikkeld om de historiek…
Het ondertekenen van papieren documenten brengt altijd overlast mee. Een papiertje kan verloren gaan, of het komt niet snel…