Website modules / mogelijkheden

Webdevelopment
Gebruiksvriendelijk beheer

Ons cms systeem is modulair opgebouwd. In gewone mensentaal betekent dit dat elke website in segmenten of blokjes opgebouwd wordt. De blokjes kunnen met elkaar verbonden zijn of volledig los staan van elkaar. Dit heeft als groot voordeel dat wij telkens uitbreidingen kunnen toevoegen zonder het volledige systeem te moeten aanpassen. Toekomstgericht en goed voor de portemonnee.

Live Chat

Chatten met bezoekers op uw website is fantastisch om vragen direct te beantwoorden van potentiële klanten. In onze live chat module zijn er een heleboel mogelijkheden ingebouwd. Zo kunnen we verschillende departementen aanmaken en specifieke chat beheerders linken aan 1 of meerdere departementen. Een andere mogelijkheid is om automatische boodschappen in te stellen en ook pro-actief een chat te starten met een bezoeker.

Wij hebben gekozen om een live chat op onze eigen server te hosten omdat veel 3de partij chatoplossingen een website veel trager maken. De snelheid van een website is een factor waar Google naar kijkt en wij willen enkel websites en webshops maken die gemakkelijk gevonden worden.

Bestel module

Wij werken websites en applicaties uit op maat. Daarom kunnen we perfect inspelen op de behoeftes en toch ruimte laten voor uitbreidingen.

Onze bestelmodule heeft een heleboel mogelijkheden die we altijd nog kunnen uitbreiden op maat.

Zo heeft onze bestel module nu al de mogelijkheid om:

  • online betalingen te ontvangen
  • bestellijst
  • afdrukken van bestelbonnen op verschillende apparaten
  • automatisering van mailverkeer

Website analyse

Onze websites zijn altijd zelf aanpasbaar. Dit betekent dat elke klant zijn eigen website kan beheren. Dit kan de zaakvoerder zijn of een verantwoordelijke binnen een marketingdepartement of meerdere personen. Maar hoe weet je indien een aanpassing ook goed zal zijn om gemakkelijk gevonden te worden?

Website analyse module is uw redding!

Onze website analyse vertelt met 1 klik wat er goed is op een pagina en wat er nog verbeterd kan worden. Hierdoor kan je altijd met zekerheid een nieuwe pagina aanmaken of aanpassen en zeker zijn waarop de pagina goed zal scoren bij de zoekmachines.

Deze module is trouwens gratis bij elke website die wij maken.

Deel deze blog

Veel mensen zeggen dat de GoudenGids duur is... maar krijg je dan ook waar voor je geld? Wij zochten het uit! Een bedrijf is…
Heel wat bedrijven werken met heel specifieke machines, en hiervoor zijn er nog geen programma's ontwikkeld om de historiek…
Het ondertekenen van papieren documenten brengt altijd overlast mee. Een papiertje kan verloren gaan, of het komt niet snel…