Online marketing


Online marketing verschilt van traditionele marketing en is een vak op zich.
Er zijn diverse soorten marketing mogelijk waardoor het soms moeilijk is om nog het bos door de bomen te zien.


Door gerichte onderzoeken en analyses te maken, zorgen wij ervoor dat de juiste marketing strategie gestart wordt.
Een campagne wordt goed opgesteld zodat er achteraf meetbare resultaten zijn.

Vraag snel uw gratis SEO rapport aan, en wij mailen het binenn de 24 uur.

Diensten

Content marketing

De inhoud van een website moet uniek zijn en hierbij helpen wij zeer sterk vanaf het begin. Door gerichte vragen kan een pagina opgebouwd worden met verschillende elementen die goed scoren in de zoekmachines.

E-mail marketing

Een mooie e-mail die makkelijk leest? Vandaag worden mails op veel verschillende apparaten gelezen. Daarom stellen wij met plezier mailings op die ontvangers aanzet tot actie. Natuurlijk meten we de impact van de campagne.

Social media

De sociale media zijn niet meer weg te denken in de huidige tijd. Toch vergt het soms veel tijd om al deze verschillende kanalen te beheren. Wij doen het voor u! Samen stellen we een inhoud/social kalender op en voeren die op het juiste moment uit.

Adverteren

Advertenties via het internet is een goede manier om snel bezoekers naar een website te lokken. Door een uitgebreid woordonderzoek spreken de advertenties de juiste personen aan.

Concurrentie analyse

Uw online concurrenten zijn waarschijnlijk niet diegene die u denkt. Een analyse wijst uit indien de website wel goed gepositioneerd staat, op welke termen u gevonden wordt en waarop uw concurrenten goed scoren. Met dit rapport kunnen we aan de slag om van uw website een hit te maken.

SEO audit

Wordt u website eigenlijk wel gemakkelijk gevonden in Google, Bing, ... ? Door een grondige technische analyse stellen we een gedetailleerd rapport op van de verbeterpunten. Ook links worden onder de loep genomen.

Video marketing

Video's zijn ook een heel leuke manier beter gevonden te worden. Dit kan een bedrijfsvideo zijn of een voorstelling van de mensen binnen een bedrijf.
Wij werken samen met professionele partners om een geschikte video te maken die perfect in uw website past.

Blogposts over online zichtbaarheid

Een webshop is meer dan een catalogus van producten, het moet online verkopen van goederen gemakkelijk maken.
Het is altijd frustrerend om dubbel werk te moeten doen. Zeker als er oplossingen zijn. Een website synchroniseren met andere systemen is zeker en vast mogelijk. Meestal zijn dit oplossingen op maat en daarin zijn wij gespecialiseerd. Voor Rogiers - Vanpoucke hebben wij een synchronisatie op maat op poten gezet tussen het intern ERP-systeem en de website.
Een website is niks waard als die niet gevonden wordt. De uitdaging bij Futurn was enerzijds om een vernieuwend design om te zetten naar een website en anderzijds het aantal bezoekers en bij gevolg ook de leads hoger te laten worden. Zijn we erin geslaagd... Zeker en vast. Bij lancering een verdubbeling van het aantal bezoekers tegenover het jaar ervoor en in de maanden na lancering gemakkelijk 50% meer bezoekers dan het jaar er voorheen.