Uw e-commerce project op maat

U denkt eraan een webshop te starten? Wij maken uw professionele e-commerce shop op maat! Dankzij onze expertise en ervaring zorgen wij voor een webshop die meteen draait. Hiervoor maken wij gebruik van Magento, een flexibel en bekroond open source e-commerce platform of Concrete5. Hoeveel kost een webshop? Hoe moet u nu hieraan beginnen en wat mag u niet vergeten? Met onze jarenlange ervaring helpen wij u hierbij.

Gouden winkelwagen die online verkopen en verzenden

Prijs van een webshop

De prijs van een webshop is altijd verschillend.
De prijs wordt bepaald aan de hand van wat u in een webshop wilt integreren.

Welke betaalmogelijkheden, verzendmethodes, coupon codes, elektronische klantenkaart, enzovoort ...

Soms is een volledige webwinkel te uitgebreid en daarom hebben wij 2 formules voor bedrijven
die willen starten met een webwinkel. Beide formules zijn een weg naar online verkoop succes!

Webshop Light

Onze light formule is ideaal voor beginnende webshop eigenaars. Enerzijds is de prijs lager, maar het heeft wel al alle zaken om de eerste stappen online te verkopen. Het voorziet volgende zaken:

 1. Online betaalmogelijkheden
 2. Coupon codes
 3. Algemene kortingen
 4. Verzendprijzen (vast of conditioneel)
 5. Ongelimiteerd aantal producten / categorieën
 6. Order mails (Geen facturen standaard)

Deze formule bevat geen automatische koppeling met een verzend maatschappij zoals bPost waardoor de verzending manueel moet gebeuren.

Webshop Full

De volledige formule houdt in dat er zeer veel geïntegreerd en geautomatiseerd kan worden. Zo kan er een koppeling liggen met:

 1. Online betaalplatform
 2. bPost of andere verzendmaatschappijen
 3. CRM/ERP
 4. ...

Maar ook andere zaken om bezoekers om te zetten in leads zoals:

 • Coupon Codes
 • Algemene kortingen
 • Elektronische klantenkaart
 • ....

Koppeling met uw CRM of ERP systeem

Wij kunnen uw intern ERP-systeem (o.a. Venice van software ontwikkelaar Unit4) zonder enig probleem koppelen aan uw webshop. Dit is een mooi voorbeeld van administratieve vereenvoudiging en automatisatie binnen uw e-commerce systeem! Op deze manier kan uw webshop eenvoudig producten en stockniveaus synchroniseren. Concreet kan u in uw webshop een artikelcode ingeven die reeds aanwezig is in uw ERP systeem en worden stockniveaus dagelijks gesynchroniseerd. Ook nieuwe klanten zullen automatisch aangemaakt worden in uw ERP systeem.

Wordt snel gevonden door de zoekmachines

De ingebouwde en automatische SEO-technieken van Magento behoren tot de beste van de markt. Een website gebouwd met Magento behaalt zeer goede scores bij zoekmachines vanwege de diverse SEO modules en optimalisatie mogelijkheden.

Magento zal ervoor zorgen dat uw webshop én uw producten en productcategorieën beter zichtbaar zijn en eenvoudig kunnen gevonden worden door zoekmachines.

Maak van uw bezoekers klanten!

 • Flexibele kortingcode's
  Gebruik kortingscode's gebaseerd op klanten, producten, categorieën of zelfs tijd.
 • Gift cards
  Laat uw klanten geschenkbonnen (gift cards) kopen op uw website, en deze doormailen naar de ontvanger om deze op een later tijdstip in uw shop te besteden.
 • Loyalty of referral modules
  Klanten blijven terugkomen en brengen nieuwe klanten aan door deze praktische modules.

Denk aan Verzendings & Betalingsmethoden

Dankzij ons uitgebreid aanbod zorgen we voor aantrekkelijke tarieven voor het verzorgen van transport en online betalingen. De ruime keuze aan betalingsmethoden biedt aan eigenaars van webshops de meest eenvoudige en voordelige oplossing voor online betalingen. En dit naadloos geïntegreerd in uw webshop.

Op basis van uw webshop selecteren wij voor u de beste betalingsmethode (Europabank, Mollie, Kredietkaart, Bancontact, PayPal, iDEAL, overschrijving,...).

Verzendingsmethoden kunnen wij zelfs op maat maken met table rates op basis van locatie en gewicht. Daarnaast zijn we ook ervaren met de gekende verzendingsmethodes zoals BPost, GLS, UPS.

Een mooie en simpele webwinkel die bezoekers gemakkelijk bestellingen laat plaatsen.
Een webshop is meer dan een catalogus van producten, het moet online verkopen van goederen gemakkelijk maken.
Een fantastisch platform voor bezoekers om gemakkelijk bestellingen te laten plaatsen om te laten leveren of af te halen. Ook voor de beheerder is het een handige tool om bestellingen snel en correct af te werken. Het webdesign is in de huisstijl van de Carrefour maar met toch een paar eigen elementen om zo de eigenheid van de winkel te benadrukken.