Webdesign, Webdevelopment en webapplicaties

Wilt u vandaag uw klanten bekoren met een straffe website? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze websites zijn origineel, creatief, functioneel en vooral uniek. Bovendien worden onze websites responsive opgebouwd. Wij zorgen dat het concept, de inhoud en het design vloeiend samenwerken.

Bij ons wordt alles in-house uitgevoerd van grafisch ontwerp tot uitvoering. De meeste van onze projecten volgen een vast proces van aanvraag tot oplevering. U heeft al een grafisch bureau maar wilt een betrouwbare partner voor de uitwerking/ontwikkeling? Geen probleem!

Hoeveel kost een website?

De prijs van een website is sterk afhankelijk van de noden en doelstellingen.
Webapplicaties zijn altijd volledig op maat en hierop kunnen we geen prijs plakken.
In tegenstelling tot velen, werken wij met zoveel mogelijk met vaste prijzen en geen verrassingen op de factuur.

Zie een website niet als een kost, maar een investering die opbrengt en wij helpen u daarbij.

Kenmerken van onze websites

"Elke dag worden de nieuwste ontwikkelingen geïntegreerd in het fantastische beheersysteem."

Responsive

Toegankelijkheid

Veilig

Flexibel

Bekroond beheersysteem (2012 -> 2016)

Uitstekende support en documentatie

Gebruiksvriendelijk en efficiënt

Google, Bing, ... geoptimaliseerd

Beheer uw website

Bij ons werken we met duidelijke en vaste prijzen.
Elke website en applicatie wordt volledig op maat gemaakt en kan zelf beheerd worden.
Wij kunnen ook met zekerheid zeggen dat ons systeem het meest gebruiksvriendelijke is voor een beheerder en bezoeker.

Wacht niet langer en contacteer ons voor een vrijblijvende demonstratie!

Opbouw van een website

Benieuwd naar hoe een project bij ons verloopt?

Bespreking

We starten met het project te bespreken zodat wij een duidelijk beeld kunnen vormen van wat wij kunnen doen voor uw bedrijf. Tijdens de bespreking geven wij een demonstratie van de mogelijkheden van ons beheersysteem en de verschillende zaken waar wij ervaring mee hebben.

Doordat ons team over een grote ervaring beschikt, kunnen wij zeker al zaken tonen die gelijkaardig zijn aan wat er gevraagd wordt. Indien een specifieke vraag op de tafel geworpen wordt, dan werken wij meestal een Proof Of Concept uit na de bespreking. Zo weet u zeker dat wij de kennis in huis hebben om uw project tot een goed einde te brengen.

Website offerte / prijs

Met het gesprek achter de rug maken we een offerte op en plakken we een prijs op het volledige project.

Bij ons zijn er geen verrassingen op de eindfactuur. Intern wordt het project met alle teamleden besproken. Alle elementen, modules en vragen worden mooi uitgeschreven.

Design van het project

Na de bespreking en goedkeuring starten wij met het design van uw project. Hierbij sturen wij u een voorstel van hoe uw website / webshop / webapplicatie er zal uit zien als deze geprogrammeerd wordt.

In deze fase hebben wij nog geen website ontwikkeld omdat er eerst een akkoord moet zijn over het design. Daarom passen wij het design indien nodig aan zodat iedereen op dezelfde golflengte zit.

Webdevelopment

Na goedkeuring van het design gaan we aan de slag aan de programmatie van het project. Hierbij houden we altijd rekening om het beheersysteem zo gebruiksvriendelijk te houden voor een beheerder. Bij een website is het gebruikersgemak voor een bezoeker ook belangrijk maar deze is omvat in het design.

Bij de programmatie wordt er ook gewerkt in fases. Bij grote projecten voorzien wij opleidingen tussen deze fases. Zo kan een deel al getest worden terwijl het development verdergaat.

Opleiding

De volgende stap is het vullen van de website / webapp. Deze stap kunnen wij automatiseren indien er al teksten beschikbaar zijn. Bij deze stap zorgen wij er ook voor dat ons beheersysteem volledig duidelijk is door een volledige opleiding te geven op maat van het project.

Bij het ingeven van inhoud kan het zijn dat er nog bepaalde opmerkingen zijn. Deze passen wij dan zo snel mogelijk aan zodat het project een vliegende start kent.

Optimalisatie

Indien gewenst maken wij een volledig SEO/SEA rapport op. Dit rapport bekijkt de website zoals deze bekeken wordt door een zoekmachine zoals Google, Bing, Yahoo, DuckDuckGo, ... Aan de hand van dit rapport doen wij aanbevelingen en zo bent u zeker dat de website gevonden zal worden.

Toch geven wij de mogelijkheid om zelf een paar basis controles uit te voeren. Wij hebben een eigen module geschreven die elke pagina analyseert en aanbevelingen geeft. Zo kan u na aanpassingen altijd controleren indien alles goed is voor de zoekmachine optimalisatie.

Activatie

Wanneer alles ok is, zetten wij de website definitief online. Hier zorgen wij ervoor dat de juist link naar de website surft.

Wij dienen de website bij de meest gangbare zoekmachines in zodat de website sneller tevoorschijn komt in de zoekresultaten en zodat mensen snel hun weg vinden naar uw website of webapplicatie.

Nadien staan wij altijd klaar om vragen te beantwoorden of uitbreidingen te maken.


Overtuigd? Neem contact op

Webdesign en webdevelopment case studies

Het is altijd frustrerend om dubbel werk te moeten doen. Zeker als er oplossingen zijn. Een website synchroniseren met andere systemen is zeker en vast mogelijk. Meestal zijn dit oplossingen op maat en daarin zijn wij gespecialiseerd. Voor Rogiers - Vanpoucke hebben wij een synchronisatie op maat op poten gezet tussen het intern ERP-systeem en de website.
Een fantastisch platform voor bezoekers om gemakkelijk bestellingen te laten plaatsen om te laten leveren of af te halen. Ook voor de beheerder is het een handige tool om bestellingen snel en correct af te werken. Het webdesign is in de huisstijl van de Carrefour maar met toch een paar eigen elementen om zo de eigenheid van de winkel te benadrukken.

Op zoek naar referenties in een specifieke regio?

Webdesign Kruishoutem
Webdesign Oudenaarde
Webdesign Waregem
Webdesign Deinze
Webdesign Kortrijk