Webdesign

ABC IT & Web Solutions in Kruishoutem ontwerpt en ontwikkelt websites die een gestroomlijnde gebruikerservaring geven, goed scoren in zoekmachines en uw bedrijf en merk promoten bij de juiste personen. Ons ervaren design team vertaalt uw visie in een digitale taal van inhoud, functionaliteit en afbeelding. Deze maken dat een bezoeker telkens terug komt voor meer.

Webdesign Doelstelling Kruishoutem

Uw doelstelling houdt ons wakker

Wij streven ernaar om een balans te vinden in de marketing doelstellingen van onze klanten met een gedegen website design en de laatste online technologie. Hierbij volgen we de bestaande huisstijl of maken we een nieuwe persoonlijkheid om een uniforme communicatie te bekomen. Onze expertise gaat van het optimaliseren van visueel ontwerp tot het maximaliseren van online technologie en zoekmachine vriendelijkheid. Een website is namelijk niks waard als die niet gevonden wordt. Door een nauwe samenwerking maken we dat onze klanten hun doelen bereiken binnen hun budget.

Het verkennend gesprek

We beginnen met een vrijblijvend, verkennend gesprek waar we toetsen naar de. Hierbij bekijken we de huisstijl en (marketing) communicatie die er eventueel al zou zijn. Natuurlijk bekijken we ook de dienst of product die u aanbiedt. Ook de markt waarin uw bedrijf zich bevindt, bekijken we om een inschatting te maken van uw potentieel tegenover uw concurrenten. Zo kunnen we een duidelijk omschreven offerte opstellen van uw project met een vaste prijs.

Webdesign Verkennend Gesprek Kruishoutem
Webdesign Proces Kruishoutem

Het design proces

Onze design proces start bij ons intern met het overlopen van de zaken die besproken geweest zijn in het verkennend gesprek. Zo weet ons design team de doelstelling en kunnen ze daarop perfect inspelen. We bekijken andere websites die gelijkaardige producten aanbieden maar ook daarbuiten. Zo krijgen we inspiratie voor sommige elementen die gepast zijn voor uw website. Als laatste stap maken we een mooie lay-out waaruit we een paar pagina’s ontwerpen. Deze afbeeldingen sturen we door ter goedkeuring en passen waar gewenst nog aan. Als het ontwerp goedgekeurd is, gaat ons design team aan het werk om de website op te bouwen. Deze opbouw gebeurd altijd grondig met de huidige standaarden in gedachten.

Onze visie en expertise

Elke website die u bezoekt is een samenwerking tussen professionele designers die de delicate balans verstaan tussen de technologie en esthetiek. Bij ABC IT & Web Solutions heeft elk lid van een uitgebreide achtergrond en ervaring in disciplines zoals grafisch design, webdevelopment in internet talen zoals HTML5, CSS3, PHP en MySQL. De internet talen zeggen misschien niet veel, maar simpel gezegd heeft elke website die we maken een database en beheersysteem zodat u zelf eenvoudig aanpassingen kan uitvoeren.

Webdesign Visie Kruishoutem
#

Geavanceerde functionaliteit

Ons geavanceerd Content Management Systeem (beheersysteem) en custom modules zorgen ervoor dat een beheerder snel en eenvoudig een website kan aanpassen. Zo krijgen bezoekers altijd de laatste informatie en komen ze terug voor meer. Ook plaatsen wij in alle websites die wij maken een unieke module. Deze module analyseert de pagina en zegt je waar er verbeterpuntjes zijn om zo nog gemakkelijker gevonden te worden.

Een paar van onze realisaties in de buurt van Kruishoutem

Op zoek naar referenties van een andere regio?

Webdesign Oudenaarde
Webdesign Waregem
Webdesign Deinze
Webdesign Kortrijk